Tweede dag Mallorca
Het avondeten was prima. Er wordt goed voor ons gezorgd.
Ik ben als een blok in slaap gevallen. Wat wil je ook na zo’n nacht en direct een dagprogramma over je toekomst 😉.
Vandaag hebben we uitleg gekregen over het pensioen in het algemeen en de veranderingen die ingegaan zijn en nog komen. Interessant maar ik denk dat het bij mij niet blijft hangen.
Wat wel bleef hangen was dat ik mijn pensioen Hoog of Laag kan inzetten Voor de duur van 10 jaar. Dat ga ik ff uitzoeken. De gedachte hiervan is dat ik de komende 10 jaar, hoop ik, nog genoeg kan
ondernemen en daar dan geld voor heb. Hoe ouder je wordt des te minder geef je uit. Daar zit wel wat in. Ik denk ook “Wat ik nu al kan binnenhalen als pensioen is meegenomen.” 🤪
Bijna iedereen had wel vragen over het financiële gedeelte. Dan zijn alle oren gespitst. Was natuurlijk een heel belangrijk onderwerp.
We leren mekaar steeds beter kennen. De gesprekken worden anders. Er worden veel ervaringen over allerlei zaken gedeeld.
Ik ga stoppen want we gaan zo weer aan tafel. Doei.
Wat leuk om digitaal een beetje met je mee te reizen. Eet smakelijk voor zo!
Denk je nog aan de loonheffingskoring?
Niet laten toepassen dan heb je op het einde van het jaar geen naheffing en misschien iets terug
Klopt. Is ook ter sprake gekomen.